Bankamızdan Haberler

Deprem Özel Sayısı Haberler
Deprem Özel Sayısı Haberler mobil

Haberler

BANKAMIZDAN HABERLER

“Önce Halk, Sonra Bankayız” vizyonuyla tam 86 yıldır üretmeye, ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Son dönem Bankamızla ilgili gelişmelerin bir bölümünü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Keyifli okumalar dileriz.

“Önce Halk, Sonra Bankayız!”

Bugün, topraklarımızın en köklü bankası olan Bankamız’ın 86’ncı yılı.

86 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Siz sanatkârların ufak dükkânları yerine muhteşem fabrikalar yapıldığını gördüğüm gün, mutluluğum en yüksek derecesini bulacaktır.” sözünü kendine şiar edinerek yola çıkan, bugün fabrikaların, dev projelerin, yatırımların en büyük destekçisi olmanın gururunu yaşayan bir Bankayız…

86 yıldır Türkiye’nin her köşesinde “Biz Varız!” diyebilmenin HALK’lı gururunu ve sorumluluğunu birlikte taşıyoruz.

86 yıllık birikim ve tecrübeyle geleceğe umutla bakıyor, daha nice yıllara yeni başarılarla birlikte imza atmayı diliyoruz.

BİZ VARIZ, nice 86 yıllara!

Hubrica Hızlandırma Programı açılış toplantısı 26 Nisan Perşembe Günü Halkbank Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Bankamız ve Yıldız Teknik Üniversitesi iş birliğiyle, start-up niteliğindeki girişimlere özel tasarlanan programın açılış toplantısı, Genel Müdürümüz Sn. Osman ARSLAN ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Tamer YILMAZ’ın konuşmaları ile başladı. 

Finansal teknoloji alanındaki yenilikçi girişimlerin gelişimini destekleyecek program, YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Sn. İsa Turgut İNCİ’nin program hakkında bilgilendirmeleri eşliğinde devam ederken, program kapsamında başarılı bulunan 11 girişimin proje ekiplerinin hatıra fotoğrafı çekimi ve katılımcılar ile girişimcilerin projeleri hakkında sohbetlerinin ardından sona erdi.

Efeler Ligi’nde, rakibi Fenerbahçe Parolapara takımını 3-0 mağlup eden Halk’ın Efeleri 10. Kez şampiyon oldu. 

10. Şampiyonluğuyla kupaya sahip olan takımımızı tebrik ederiz!

Halkbank Ailesi olarak müşteri deneyimini her geçen gün daha iyi hale getirmek ve Bankamız kanallarının hizmet etkinliğini arttırmak adına yapılan çalışmalarımızla müşteri ihtiyaçlarını ve davranışlarını analiz ederek birçok proje üretiyoruz.

Bugün, ‘AI Word Series’ tarafından verilen ‘Finansal Servisler İçinde Yılın En İyi Yapay Zeka Kullanım Örneği’ ödülüne layık görülmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, her başarıda “Biz Varız!” diyoruz.

Dünyanın en büyük sürdürülebilirlik platformlarından biri olan ve halka açık şirketlerin iklim değişikliği ile mücadele konusunda çalışmalarını skorlayan CDP (Karbon Saydamlık Projesi)’nin Su Güvenliği programından üst üste 2. kez en yüksek skor başarı seviyesi olan A skorunu alarak Global A Listesi’ne girme başarısı gösterdik. 

21 Mayıs Salı Günü CDP Türkiye tarafından organize edilen “14. İklim Değişikliği ve Doğa Konferansı Ödül Töreni’nde” ikinci kez layık görüldüğümüz CDP SU LİDERİ Ödülü ile iklim değişiliğiyle mücadelede lider konumumuzu bir kez daha dünyaya duyurmuş olduk.

Ödülümüz, Bankamız adına törene katılım sağlayan Sürdürülebilirlik Daire Başkanımız Sayın Miraç TAŞ’a takdim edildi. 

Stratejik insan kaynakları dönüşümü sürecinde insan odaklı yönetim anlayışımızla, her geçen gün daha iyi bir çalışan deneyimi sağlamak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölge koordinatörlüklerimize bağlı şubelerimizdeki çalışma arkadaşlarımızın çalışma yerlerine yaptığımız ziyaretlerde talep, görüş ve önerileri alarak aynı çatı altında bir arada olmanın verdiği gücü hep birlikte yeniden hissediyoruz ve “Biz Varız“ diyoruz.

Ziyaretlerimizi; çalışma arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını, beklentilerini her açıdan anlamak, çözümlerimizi üretirken görüş ve önerilerini almak için büyük bir fırsat olarak görüyoruz.

Şube ziyaretlerimizde İzmir’den Diyarbakır’a, Kocaeli’nden Denizli’ye, Bursa’dan Van’a, ülkemizin her bir köşesindeki değerli çalışma arkadaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz.

Sorumlu bankacılık anlayışı ile yaşanabilir bir gelecek için Sürdürülebilirlik Daire Başkanlığımız koordinasyonunda, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde 10.000 fidanlık Halkbank Hatıra Ormanı kuruldu. 

Halkbank Hatıra Ormanımız’ı, çalışma arkadaşlarımızın yenidoğan bebekleri adına bağışladığımız birer adet fidan ile birlikte büyütecek ve doğayla buluşturacağız. 

Doğa İçin Biz Varız! 

Bankamız, hizmet birimlerine yenilerini eklemenin mutluluğuyla ihtiyaç duyulan her noktada, çözüm odaklı öncü çalışmalarıyla toplumun her kesimine destek olmayı sürdürüyor. 

18 Mart’ta Yunak Konya Uydu Şubesi’ni, 25 Mart’ta İvedik Bulvar Ankara Şubesi’ni, 15 Nisan’da Sarıoğlan Kayseri Uydu Şubesi’ni, 22 Nisan’da Sanayi Sitesi Niğde Şubesi ve Seydiler Kastamonu Uydu Şubesi’ni, 27 Mayıs’ta KKTC Ülke Müdürlüğü’ne bağlı İskele Şubesi’ni müşterilerimizin hizmetine sundu. 

3 Haziran’da Başiskele Kocaeli Uydu Şubesi’ni hayata geçiren Bankamız’ın, son açılan şubelerimizle birlikte Türkiye genelindeki şube sayısı 1087’ye ulaştı.