İstikrarlı Şekilde Büyümeye Devam Eden Bir Şubeyiz

Şubeler

İSTİKRARLI ŞEKİLDE BÜYÜMEYE DEVAM EDEN BİR ŞUBEYİZ

Yöreyi iyi tanıyor olmamızın avantajını iyi kullanarak sektör bilgimizle müşterilerimizle aynı frekansta iletişim kuruyor, firmalarımızı dikkatle dinleyip ihtiyaçlarını doğru tespit ediyoruz. Müşterilerimize Önce Halk, Sonra Banka olduğumuzu hissettiriyoruz.

MURAT YUSUFOĞLU
Ağrı Şube Müdürü

Samimiyeti, güler yüzü ile bizleri karşılayan Murat Yusufoğlu, 1974 Ağrı doğumlu. 50. yaş günü ertesinde kapısını çaldığımızı öğrendiğimiz Murat Bey’e nice yaşlar dilerken hem kendi hakkında hem de Bankamız çalışmaları hakkında sorular soruyoruz.


İlk ve ortaöğrenimini Ağrı merkezde tamamlayan, daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Murat Bey, evli olduğunu ve 19 ile 10 yaşlarındaki 2 erkek çocuğu ile vakit geçirmekten keyif aldığını söylüyor. Bankamızda 1997’de Artvin Merkez Şubesi’nde göreve başladığını, Kars Merkez Şube, Patnos Şube, Erzurum Bölge Kredi Tahsis Bölümü, Hınıs Şubesi Şube Müdürü ve Göle Şubesi Şube Müdürlüğü’nün ardından memleketi Ağrı’ya Şube Müdürü olarak atandığını ifade ediyor ve ekliyor:

“İmkânlarımız dahilinde güzel işler yapmak, şehrimize ve insanlarımıza daha fazla değer katacak hizmeti sağlamak adına kapımız herkese açık.”

‘YENİLİKÇİ VE ENERJİSİ YÜKSEK BİR ŞUBEYİZ’

Ağrı Şube ekibi çok güler yüzlü bir ekip. Bizleri sevecen karşılayan bu ekip hakkında Şube Müdürümüz Murat Yusufoğlu bilgi veriyor:

“Şubemiz karma şube grubunda faaliyet gösteriyor. Toplam 17 çalışma arkadaşımızla bir aile gibi Bankamız faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Şubemizin müşteri profili ağırlıklı olarak bireysel, esnaf ve küçük işletmeler. Firmalarımız, ağırlıklı yap-sat ve inşaat taahhüt sektöründe faaliyet gösteriyor. Diğer sektörlerden de faaliyet gösteren firmalar bulunuyor.”

“İlimizin ana geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olup, küçük ve büyükbaş canlı hayvan besiciliği hemen hemen her Ağrılının hayatında yer alıyor. Yakın zamanda Diyadin ilimizde tarıma dayalı OSB’de topraksız tarım ile seracılık başladı; serada domates yetiştirilip ihracat yapılıyor. Yanı sıra yap-sat faaliyetleri kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kurumsal firmaların inşaat taahhüt işleri ön planda yer alıyor. Firmaların çoğunluğu küçük çapta taahhüt işleri yapıyor.”

‘MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİĞİMİZDİR’

“Bizim için öncelik müşteri memnuniyetidir.” diyen Murat Yusufoğlu, bankacılıkta ana meselenin güven oluşturabilmekten geçtiğini söylüyor. Devamlılık sağlayan çalışmalar ortaya koyduklarını, sektör bilgisiyle müşterilerimizle aynı frekansta iletişim kurmanın, firmaları iyi dinleyip ihtiyaçlarını doğru tespit etmenin çok önemli olduğunu, Bankamızın tercih edilme nedenleri arasında olduğunu aktarıyor.

“Yöreyi iyi tanıyor olmamızın avantajını iyi kullanarak müşterilerimiz ile iletişimimizi ve diyaloğumuzu sıkı tutuyoruz. Müşterilerimize önce halk sonra banka olduğumuzu hissettirerek hareket ediyoruz.”

‘EKİPLE OLAN UYUMUMUZ BAŞARI İÇİN EN BÜYÜK MOTİVASYONUMUZ’

Murat Yusufoğlu, istikrarlı, azimli ve istekli çalışmanın bireysel başarıyı; iyi iletişimin ise iyi bir takım çalışmasını beraberinde getirdiğini ifade ediyor:

“Hepimiz aynı amaca hizmet ediyoruz. Bu yüzden çalışma enerjimizi üst seviyede tutmaya, birlik beraberlik ve uyum içinde çalışmaya özen gösteriyoruz.”

‘ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALIYORUZ’

Öncelikle 2024 yılının herkes için güzel bir yıl olmasını dileyen Murat Yusufoğlu, 2024 yılının yaklaşan ilk yarısında performans kalemlerini gerçekleştirdiklerini, büyüklük ve gelişim anlamında çok daha iyi noktalara gelmek için tüm ekibin canla başla çalıştığını dile getiriyor ve önümüzdeki dönem için hedeflerinden bahsediyor: “Şubemizin istikrarlı bir şekilde büyümesi bizim için önem arz ediyor. 2023 yılı Şubemizin performansı anlamında çalışmalarımızın karşılığını verdiği için mutluyuz ve 2024 yılında da aynı performansı göstermeye gayret edeceğiz.”

Ekran Resmi 2024-06-28 17.09.43
Ekran Resmi 2024-06-28 17.10.03
PHOTO-2024-06-28-17-01-28
Ekran Resmi 2024-06-28 17.09.43
Ekran Resmi 2024-06-28 17.10.03
PHOTO-2024-06-28-17-01-28
previous arrow
next arrow