Etkin İletişimle Sürekli Büyüyen Bir Şubeyiz

Şubeler

ETKİN İLETİŞİMLE SÜREKLİ BÜYÜYEN BİR ŞUBEYİZ

Aktif ve dinamik bir şube olarak başarılarımızın devamını sağlamak için aynı samimiyet ve güler
yüzle, müşterilerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz.

AHMET GÖNEN
Muş Şube Müdürü

1977 yılının Eylül ayında Bitlis ili Adilcevaz ilçesinde doğan Ahmet Gönen, güler yüzüyle bizleri karşılıyor. İlköğrenimini Adilcevaz’da, ortaöğrenimini Nazilli/Aydın Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamlayan, 1998 yılında da Süleyman Demirel Üniversitesi Muhasebe Bölümü’nde ön lisans eğitimini tamamlayıp Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini bitirerek meslek hayatına atıldığını ifade eden Ahmet Bey, evli ve 3 çocuk babası.

Bankamıza nasıl başladığını sorduğumuzda şöyle anlatıyor:

“Bankamıza 1999 yılında Adilcevaz/Bitlis Şubesi’nde memur olarak başladım. 2 yıl burada çalıştıktan sonra sırasıyla Erciş, Van, Diyarbakır, Bingöl ve Nazilli Şubelerinde görev yaptım. 2013 yılında Göle/Ardahan Şubesi’ne şube müdürü olarak atandım. 4 yıl burada görev yaptıktan sonra Iğdır Şubemize tayin oldum. Halihazırda 2022 yılından bu yana Muş Şube Müdürlüğü görevime devam ediyorum.” 

Karma şube grubunda faaliyet göstermekte olan Muş Şubemizde toplam 22 çalışma arkadaşımız var. Müşteri profilinin ağırlıklı olarak bireysel, esnaf ve küçük-orta ölçekli işletmelerden oluştuğunu aktaran Ahmet Gönen, KOBİ firmalarının ağırlıklı olarak yap-sat ve inşaat taahhüt sektöründe faaliyet gösterdiğini söylüyor.

‘İLİMİZ ÜRETİM İLE ÖN PLANA ÇIKIYOR’

Son dönemde artmaya başlayan tekstil atölyelerinin Muş ilinin istihdamına önemli ölçüde katkı sağladığını anlatan Ahmet Gönen, Muş ekonomisi hakkında bilgi veriyor: “İlimizin ana geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olup küçük ve büyükbaş canlı hayvan besiciliği yapılıyor. Muş Ovası’nın ve şeker fabrikasının avantajını kullanan çiftçiler büyük çapta pancar üretimiyle uğraşıyor. İlimizde bunların yanı sıra yap-sat faaliyetleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat taahhüt işleri de yer alıyor.

‘MÜŞTERİLERİMİZE HER ZAMAN ULAŞILABİLİR MESAFEDEYİZ’

Güler yüzlü çalışma arkadaşlarının hizmet verilen firmaların ve bireysel müşterilerin Şubemizi tercih etmesinde en önemli neden olduğunu, müşteri ile sağlıklı ve etkin iletişim kurduklarını, müşterilerin sorunlarına hızlı ve etkili çözüm bulmanın ekip olarak en güçlü özellikleri olduğunu söyleyen Ahmet Gönen, “Şubemize gelen müşterilerimizi kapıdan ilk girdiği andan itibaren güvenlik görevlimizden şube müdürüne kadar kiminle iletişim kurarsa kursun güler yüzle karşılayarak işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Müşteriye her zaman ulaşılabilir olabilmek, en belirgin tercih edilme nedenimiz.” diye vurguluyor.

‘MUTLU BİR EKİPLE YOL ALIYORUZ’

Halkbanklı olmanın getirdiği sorumlulukla aktif ve dinamik bir Şube olduklarını ifade eden Ahmet Gönen, sundukları hizmet kalitesini ekibinin başarılı oluşuna bağlıyor ve ekip birlikteliğini tanımlıyor: 

“Başarı yolunda iyi bir ekip çalışmasının sırrı bence mutlu çalışmak. Bunu sağlamanın birçok yolu var. Ben, ekip arkadaşlarımı can kulağı ile dinliyorum, açık iletişim kurarak onların fikirlerine değer veriyor, onlarla empati kuruyorum. Ekibimin motivasyonunu yükseltmek için sürekli geri bildirimde bulunuyorum. Kendimi onların bir parçası gibi görerek sorunlarımızı birlikte çözmenin yollarını arıyorum. Böylece ekibim öz güvenli çalışıyor, kendini yalnız hissetmiyor ve hep beraber hedeflerimize ulaşıyoruz.”

‘YENİ MÜŞTERİ ZİYARETLERİ İLE PAZAR PAYIMIZI ARTTIRIYORUZ’

Pazar payını arttırmak için yeni müşteri ziyaretlerinin rutin iş akışı haline geldiğini, aktifte sürekli büyüyen bir şube olduklarını aktaran Ahmet Gönen, 2024 yılının ilk yarısında Şube performanslarının altın dönemini yaşadığını söylüyor.

 “Yılın ilk çeyreğini hedeflediğimiz noktada tamamladık. İlimizde müteahhit firmaların fazla sayıda olması nedeniyle özellikle gayrinakit kalemde üst seviyelere ulaştık. Sürdürülebilir bir başarı için aynı samimiyet ve güler yüzle müşterilerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz.”

yeni_61A2738
yeni_61A2690
mobil kapak – 2
yeni_61A2738
yeni_61A2690
mobil kapak – 2
previous arrow
next arrow