Başarımızın Sırrı, Güler Yüz ve Güçlü İletişim

Şubeler

BAŞARIMIZIN SIRRI,
GÜLER YÜZ VE GÜÇLÜ İLETİŞİM

2021 yılında gösterdiğimiz performansla şubemizi bir üst segmente taşıdık. Başarımızı sürdürülebilir hâle getirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor.

KADİR BOZKURT
Kırklareli Şube Müdürü

Kırklareli Şube Müdürü Kadir Bozkurt 1979 yılında Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde dünyaya gelmiş. Çocukluğu, okul yıllarının önemli bölümü burada geçmiş. Bu nedenle iyi tanıyor bölgesini, firmalarını ve insanını. İyi bir ekip olmak, Halkbank’ı başarıya ulaştırmak için de bilgi ve deneyimlerinden faydalanarak yönetiyor şubesini. 

Kadir Bozkurt üniversiteyi Dumlupınar Üniversitesi’nde okumuş; İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra çalışmaya başlamış. Kariyer yolculuğunu şu sözlerle anlatıyor Bozkurt: “2003 yılında başladığım bankacılık hayatıma 2010 yılından bu yana Bankamızda devam etmekteyim. İlk müdürlüğümü Tekirdağ/Malkara Şubesi’nde yaptıktan sonra 2021 yılı Temmuz ayında Kırklareli Şubesi’ne atandım.” 

Kadir Bozkurt evli ve lise öğrencisi bir oğlu var.

‘MÜŞTERİLERİMİZLE SÜREKLİ İLETİŞİM HÂLİNDEYİZ’

Kırklareli Şube Müdürü Kadir Bozkurt, müşterilerin ve firmaların şubeyi tercih etmesini güler yüzlü hizmete ve güçlü iletişime bağlıyor. Bankacılıkta önemli bir kriter olan işlem veya başvuruların hızla çözüme kavuşturulmasını da şubenin başarıyla yerine getirdiğini, bu nedenle de ayrıca tercih edildiğini söylüyor.

Kırklareli’nde tarım ve hayvancılık sektörlerinin ön planda olduğunu dile getiren Bozkurt, peyniri ile ünlü olan ilde gıda fabrikalarının dışında organize sanayi bölgesinin de hızla geliştiğini vurgulayarak, “Burada ilaç, tekstil, gıda, tarım, alüminyum, döküm, orman ürünleri gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren fabrikalar ve devam eden yatırımlar mevcut.” diyor. 

Portföyü geliştirmek için sık sık müşteri ziyareti gerçekleştirdiklerini, onlarla sürekli iletişim hâlinde olduklarını belirten Kadir Bozkurt, bölgede sundukları hizmetleri şu sözlerle aktarıyor: “Şubemizce Kırklareli Üniversitesi ile yapılan Jet Kart anlaşması sonucunda il merkezimizde ve ilçelerimizde bulunan fakültelerde okuyan öğrencilerimize bankacılık faaliyetlerinde destek oluyoruz. Kırklareli’nde bulunan organize sanayi bölgesiyle de güçlü bir iş birliğimiz bulunuyor. Bankamız KOBİ’lerin bankası zaten, onları her zaman destekliyoruz, özellikle pandemi döneminde önemli desteklerde bulunduk.”

‘MUTLU VE HUZURLU ÇALIŞMA BAŞARIYI BERABERİNDE GETİRİR’

Şube Müdürü Bozkurt, iyi bir ekip için en önemli etkenin çalışanların mutluluğu ve huzuru olduğunu dile getirerek şunları söylüyor: “Başarı için tüm ekip arkadaşlarımın mutlu, huzurlu, uyum hâlinde çalışmalarının ve yaptıkları işten haz duymalarının çok önemli olduğunu hep vurgularım ve buna çok dikkat ederim. Bankacılıktaki mottom şudur; herkes mutlu ve huzurlu bir şekilde çalışırsa devamında başarı mutlaka gelir. İşe gelirken ayakların geriye gitmemesi önemli. Bunun yanında önemli bir diğer kriter ekibin iletişimi ve birbirine gösterdiği saygı; buna çok dikkat ediyoruz. Bu temeller üzerine kurulan çalışma ortamımızda 22 kişilik bir aile olarak şubemizi bir üst segmente taşıdık. Bu vesileyle tüm ekip arkadaşlarımı özverili ve uyumlu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.”

Önümüzdeki dönem başarılı performanslarını korumayı hedeflediklerini belirten Bozkurt sözlerine şöyle noktalıyor: “Bölgede ikinci, karma şubeler içerisinde de 27’nci sırada yer alıyoruz. İyi giden performansımızı sürdürmek ve bu sene elde ettiğimiz başarıyı sürdürülebilir hâle getirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca müşteri ziyaretlerimizi devam ettirmeyi, onlarla kurduğumuz kuvvetli ilişkiyi daha da derinleştirmeyi ve yeni müşteriler edinmeyi amaçlıyoruz.”

kirklareli_sube_slider_1
kirklareli_sube_slider_2
kirklareli_sube_slider_3
kirklareli_sube_slider_4
kirklareli_sube_slider_1
kirklareli_sube_slider_2
kirklareli_sube_slider_3
kirklareli_sube_slider_4
previous arrow
next arrow