Şeffaflık ve Güven Bizi Farklı Kılıyor

Şubeler

ŞEFFAFLIK VE GÜVEN BİZİ FARKLI KILIYOR

İş hacmi açısından ağırlıklı olarak taahhüt ve imalat sektörüne hizmet veriyoruz. Müşteri memnuniyetine önem veriyor ve işlerin hızlı sonuçlanması için çaba sarf ediyoruz. Müşterilerimizle ilişkilerimizin şeffaf ve güvene dayalı olmasının bizi farklı kıldığını düşünüyorum.

FETULLAH KAYA
Batman Şube Müdürü

Gezmeyi, ailesiyle zaman geçirmeyi, kitap okumayı çok sevdiğini söyleyen Fetullah Kaya, 1976 yılında Van’da dünyaya gelmiş. İlk, orta ve lise öğrenimini Van’da tamamlayan Kaya, 1998 yılında Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuş. Burada geçen öğrencilik günlerini gülümseyerek dile getiren Fetullah Bey, kariyer yolculuğunu şu şekilde anlatıyor: “1999 yılında Bankamızda memur olarak göreve başladım. İlk görev yerim Van Şubesi’ydi, 2001 yılında İç Kontrol Daire Başkanlığı’na geçiş yaptım. 2009 yılına kadar İç Kontrol Daire Başkanlığı’nda İç Kontrolör olarak hizmet verdim. 2009 yılı Temmuz ayında Çermik/Diyarbakır Şubesi’ne Şube Müdürü olarak atandım. Daha sonra sırasıyla Yüksekova/Hakkâri, Hakkâri Merkez ve Kazım Karabekir/Van şubelerinin sorumluluğunu üstlendim. Hâlen Batman Şube Müdürü olarak görevime devam ediyorum.”

Evli ve ikisi kız, biri erkek üç çocuk babası olan Fetullah Kaya ile Batman’ı, ekibini ve hedeflerini konuştuk.

‘ŞUBEMİZDE TOPLAM 25 ÇALIŞANIMIZ VAR’

Batman Şubesi, kentin en işlek caddelerinden biri olan Turgut Özal Bulvarı’nda yer alıyor. Şube Müdürü Kaya, 1968 yılında açılan iki katlı şubenin Pazarlama servisinde 10, Operasyon servisinde 15 olmak üzere toplam 25 çalışanın görev yaptığını ifade ediyor.

Batman’ın Diyarbakır, Siirt, Mardin ve Bitlis illerinin tam ortasında kaldığını, altı ilçesinden en büyüğünün Kozluk olduğunu belirten Fetullah Kaya, beş belde ve 289 köyü bulunan Batman’da toplam 16 bankaya ait 39 şubenin yer aldığını, bunların 33’ünün ise il merkezinde bulunduğunu anlatıyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE İYİ HİZMET

Halkbank’ın il merkezi dışında yalnızca Kozluk ilçesinde şubesi bulunduğuna dikkat çeken Kaya, “Halkın geçim kaynağı çoğunlukla tarım, ticaret, küçük çapta sanayi ve tekstilden oluşuyor. Şubemiz de iş hacmi açısından ağırlıklı olarak taahhüt ve imalat sektörüne hizmet veriyor.” diyor.

Çalıştıkları firmaların şubelerini tercih etmelerindeki en önemli nedenin müşteri memnuniyeti ve iyi hizmet olduğunu söylüyor: “Müşteri memnuniyetine önem veriyor ve işlerin hızlı sonuçlanması için çaba sarf ediyoruz. Müşterilerimizle ilişkilerimizin şeffaf ve güvene dayalı olmasının da bizi farklı kıldığını düşünüyorum.”

İYİ BİR EKİP ÇALIŞMASI İÇİN…

Başarı yolunda iyi bir ekip olmanın olmazsa olmazlarını ekibin ihtiyaç duyulan sayıda ve nitelik yönünden donanımlı olmasına bağlayan Kaya, çalışanların etkin görev dağılımlarıyla iyi koordine edilmesinin, bilgi paylaşımının, yetki devrinin ve fikirlere değer verilmesinin iyi bir ekip olmak için çok önemli olduğuna vurgu yapıyor.

‘ŞUBEMİZİ ÜST SIRALARA ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ’

2022 yılının şubeleri açısından iyi geçtiğini, özellikle de vadesiz mevduat, net ücret komisyon ve gayri nakit kredi kalemlerinde bölge ortalamasının üzerinde gelişim gösterdiklerini belirten Batman Şube Müdürü Fetullah Kaya, “2023 yılında Bankamızın belirleyeceği hedeflerin yanı sıra özellikle dış ticaret ve mevduat kalemlerinde büyümeyi, şube grubumuzu daha üst sıralara çıkarmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuşuyor.

Batman_Sube_1
Batman_Sube_2
Batman_Sube_1
Batman_Sube_2
previous arrow
next arrow