Hedefimiz Hep Daha İyisini Yapmak

Şubeler

HEDEFİMİZ HEP DAHA İYİSİNİ YAPMAK

Şubemizdeki her çalışma arkadaşımız önemli ve değerli. Takım çalışması içerisinde sonuç odaklı hareket ediyor ve ekip olarak çok çalışıyoruz. Hedefimiz birlikte her zaman daha iyisini yapmak, hep daha fazlasına ulaşmak.

SERHAT FAZLA
Amasya Şube Müdürü

Güneşli, güzel bir günde güler yüzü ve sıcak sohbetiyle bizi ağırlayan Amasya Şube Müdürü Serhat Fazla, Karadeniz’in yeşilini, birbirinden lezzetli yemeklerini anlatarak başlıyor sözlerine…

1977 Ordu doğumlu olan Serhat Bey, kariyer yolculuğunda yaşadığı şehirleri; Şube Müdürü olarak hedeflerini; yoğun iş akışından kalan zamanlarda tarihe, edebiyata, tiyatroya duyduğu ilgiyi anlatırken bizler de bu keyifli sohbetin memnuniyetini yaşıyoruz.

Ön lisans eğitimini Mersin Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü’nde tamamlayan Serhat Fazla, Akdeniz ve Ege bölgelerinde turizm sektöründe üç yıl kadar çalışmış. Daha sonra bölüm değiştirerek Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğrenim görmüş, yüksek lisansını da işletme alanında tamamlamış.

Bankamıza 2000 yılında katılan Serhat Bey, Aybastı ve Ordu şubelerinde memur olarak çalıştıktan sonra Samsun Bölge Koordinatörlüğü İstihbarat ve Mali Tahlil Birimi’nde (İMT) uzun yıllar hizmet vermiş. İMT Bölüm Müdürü, Bölge Krediler Bölüm Müdürü ve Giresun Şubesi Müdürü olarak görev yapmış. Sekiz aydır da Amasya Şubesi’nin sorumluluğunu üstleniyor.

Evli ve iki çocuk babası olan Serhat Fazla içindeki doğa sevgisini çocuklarının isimleriyle taçlandırmış; birine Tuna, diğerine Nil adını vermiş.

‘ŞEHZADELER ŞEHRİ’ AMASYA

Serhat Fazla’ya yaşadığı şehrin, Amasya’nın özelliklerini sorduğumuzda önce zengin tarihini anlatıyor bizlere: “Etrafının dağlarla çevrili oluşu, ortasından Yeşilırmak’ın geçmesi sebebiyle tarih boyunca Anadolu’nun en önemli yerleşkelerinden biri olmuş Amasya. Pers, Roma ve Osmanlı imparatorluklarının önde gelen şehirlerinden Amasya birçok şehzade yetiştirdiği için “şehzadeler şehri” olarak da tanınmış. 22 Haziran 1919 tarihinde yayımlanan Amasya Genelgesi ile Cumhuriyet dönemi tarihinde de şehrimiz adından çokça söz ettirmiş.”

Günümüzde il merkezinde yaklaşık 147 bin kişinin yaşadığına dikkat çeken Amasya Şubesi Müdürü Serhat Fazla, şube olarak faaliyet gösterdikleri alanlara da değiniyor: “Ana ticaret yollarının biraz dışında kalması ve kısıtlı coğrafi yerleşim alanı nedeniyle il merkezimizde sanayileşme sınırlı. Şehrimizin ekonomisi daha çok tarım ve butik turizm işletmeleri yönünde gelişim gösteriyor. Ayrıca şehrimizde büro mobilyaları üretimi ve yap-sat inşaat firmaları da bulunuyor. Dolayısıyla müşteri portföyümüz de bu alanlarda yoğunluk gösteriyor.”

‘BANKAMIZ POLİTİKALARINA UYGUN HAREKET ETMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ’

Serhat Fazla, 11’i pazarlamada, 11’i operasyonda, 3’ü ikramda görevli olmak üzere toplam 25 kişilik ekibiyle güler yüzlü, hızlı ve çözüm odaklı çalıştıkları için şubelerinin tercih sebebi olduğunu belirterek, “Bankamız üretim, istihdam başta olmak üzere ülkemiz ekonomisine ciddi finansal destek sağlıyor. Özellikle son yıllarda yaşanan pandemi ve bu yıl içerisinde yaşanan depremde tüm müşterilerimizin yanında olmaya, Bankamız politikalarına uygun hareket etmeye özen gösteriyoruz.” diyor.

‘UYUM VE DAYANIŞMA ÇOK ÖNEMLİ’

Ekip olarak başarılarının sırrını ise şöyle özetliyor Serhat Bey: “Ekip üyelerinin başarı yolunda, adeta bir saatin çarkları gibi uyumlu ve senkronize hareket etmesi, dayanışma içerisinde olması çok önemli. Şubemizdeki her çalışma arkadaşımız önemli ve değerli. Sadece teoride değil, pratikte de fikir alışverişleri, yetki delegasyonları ile ekip içinde uyum ve sorumluluk dağılımı sağlanmış durumda. Yakalanan uyumun olumlu etkilerini hepimiz görebiliyoruz.”

’YAPTIĞIMIZ İŞLER AYNAMIZ’

Ziya Paşa’nın “Âyinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı, eserinde.” sözlerinden yola çıkarak takım çalışması içerisinde sonuç odaklı hareket ettiklerini ve ekip olarak çok çalıştıklarını vurgulayan Serhat Fazla, “Hedefimiz her zaman daha iyisini yapmak, birlikte hedeflerimize ulaşmak.” diyerek sözlerini noktalıyor.

Amasya_sube_galeri_1
amasya_sube_galeri2
amasya_sube_galeri3
Amasya_sube_galeri_1
amasya_sube_galeri2
amasya_sube_galeri3
previous arrow
next arrow