Başarı Varış Noktası Değil, Bir Yolculuk

Şubeler

BAŞARI VARIŞ NOKTASI DEĞİL, BİR YOLCULUK

Ekip arkadaşlarımla birlikte Bankamızın gücünü, Tokat'ın en küçük esnafından en büyük ticari işletmesine kadar her daim hissettiriyoruz. Başarının bir varış noktası değil, aslında bir yolculuk olduğu bilinciyle hareket ederek sürekli üreten ve gelişen bir şube olmayı hedefliyoruz.

SERDAR KARADENİZ
Tokat Şubesi Müdürü

Spor yapmayı hayatının bir parçası hâline getiren, önceki yıllarda aktif olarak futbolla ilgilenen ve klarnet dinlemekten büyük keyif aldığını ifade eden Serdar Karadeniz, Ordu ili Perşembe ilçesi doğumlu. İlk ve orta öğrenimimi Ordu’da tamamlayan Karadeniz, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu.

Bankacılık serüvenine 1998 yılında Halkbank’ta başlamış. Bankamızın farklı departmanlarında ciddi bir bankacılık tecrübesi edinmiş. 2019’un Mayıs ayında Merzifon Amasya Şubesi’ne atanmış. Temmuz 2022’den bu yana da Tokat Şube Müdürü olarak görevini sürdürüyor.

Biri erkek, diğeri kız iki çocuk babası olan Serdar Karadeniz’in eşi de Halkbank Ailesi’nin bir üyesi. Ailesine çok düşkün biri olduğunu, hayatın huzur ve enerji kaynağını ailesinde bulduğunu söyleyen Serdar Bey, çocuklarının hem müzik hem de spor ile uğraşmasına destek verdiğini, sanat ve sporu önemsediğini ifade ediyor. Aktif futbolu bıraktıktan sonra yüzme ve yürüyüşe daha çok zaman ayırdığını da sözlerine ekliyor.

YEŞİLIRMAK’IN BEREKETLİ TOPRAKLARINDA…

Yeşilırmak havzası üzerine kurulmuş bereketli topraklara sahip önemli bir Anadolu şehri olan Tokat’ın görülmesi gereken bir il olduğunu belirten Karadeniz, tarih açısından da zengin olan bu şehirde en sevdiği yerin Ballıca Mağarası olduğunu dile getiriyor.

Tokat’ta sanayileşmeden çok verimli toprakları nedeniyle tarım ekonomisinin öne çıktığına değinen Serdar Karadeniz, şube olarak 29 kişilik bir ekiple hizmet verdiklerini aktarıyor: “Oldukça yoğun bir şubeyiz. Dört önemli ESKKK’ye hizmet veriyoruz. Tokat’ın en önemli bulvarı olan Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinde yer alan şubemizde her departmana ayrı önem veriyorum. 15 banka ve 19 banka şubesinin faaliyet gösterdiği şehrimizde Halkbank olarak imalat sanayi, ticaret ve taahhüt başta olmak üzere birçok sektöre desteğimizi, gücümüzü yansıtmaya çalışıyoruz.”

‘FİRMALARA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIYORUZ’

Halkbank’ın bölgede çok önemli ve etkili olduğuna dikkat çeken Tokat Şube Müdürü, bu değerlerin yanına kaliteli iş gücü ve hizmet faktörlerini de eklediklerini dile getirerek, “Görüştüğümüz her firmaya faaliyetleriyle ilgili olarak çözüm odaklı yaklaşıyoruz.” diyor.

‘BAŞARININ SIRRI İLETİŞİM VE SAYGI’

Serdar Karadeniz, başarı için ekipte herkesin birbirine saygı duymasının ve güçlü bir iletişim kurmasının çok önemli olduğuna da vurgu yapıyor: “İletişim bence bizim mesleğimizin sihirli kelimesi. Proaktif ve çözüm odaklı yaklaşım iletişim sürecini olumlu etkileyecektir. Çalışma arkadaşlarıma her birinin yaptığı işin çok önemli olduğunu anlatıyor ve onlara bunu hissettirmeye çalışıyorum. Saygının olduğu bir çatının altında insanlar daha yardımsever, birbirine karşı daha destekçi, işine gelirken daha istekli, iş süreçlerinde daha disiplinli olur. Doğru mesajların verildiği, iletişimin etkin olduğu durumlarda takdir de başarı da mutlaka kendiliğinden gelecektir.”

‘BANKAMIZIN GÜCÜNÜ HER DAİM HİSSETTİRİYORUZ’

Müşterilerinin Halkbank’ın marka değerini ve gücünü çok iyi bildiklerine dikkat çeken Karadeniz sözlerini şöyle noktalıyor: “Ekip arkadaşlarımla birlikte Bankamızın gücünü, Tokat’ın en küçük esnafından en büyük ticari işletmesine kadar her daim hissettiriyoruz. Başarının bir varış noktası değil, aslında bir yolculuk olduğu bilinciyle hareket ederek sürekli üreten ve gelişen bir şube olmayı hedefliyoruz.”

Tokat_sube_galeri_1
Tokat_sube_galeri2
Tokat_sube_galeri3
Tokat_sube_galeri_1
Tokat_sube_galeri2
Tokat_sube_galeri3
previous arrow
next arrow