Başarının Anahtarı Takım Çalışması

Şubeler

BAŞARININ ANAHTARI TAKIM ÇALIŞMASI

Bankamızın vizyonuna uygun olarak hedeflere ulaşmak için stratejiler üreten, yeni fikirlere açık, değişime hızlıca uyum sağlayan, takım çalışmasına önem veren, beklentileri aşarak zorlu koşullar altında dahi sonuca ulaşmaya gayret eden bir ekibiz. Ekip ruhu ve takım çalışması bir araya geldiğinde başarı kaçınılmaz oluyor.

BİLAL KURT
Antalya Şube Müdürü

1973 İstanbul doğumlu olan Bilal Kurt aslen Çankırı’nın Ilgaz ilçesinden. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamlamış. 1994 yılında Uludağ Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra askerlik görevini yedek subay olarak Şırnak’ta tamamlamış. Bankacılık sektörüne de 1996 yılında başlamış. 2011 yılına kadar üç ayrı özel bankada yetkili, yönetmen, kredi pazarlama müdürü ve şube yöneticisi olarak çalışmış.

Evli ve üç çocuk babası Kurt, Halkbank’a ise 2011 yılında Denizli Delikçınar Şubesi Müdürü olarak adım atmış, ardından Denizli ve Isparta şubelerinde görev yapmış. 2023’ün Nisan ayından itibaren de Antalya Şubesi Müdürlüğünü üstleniyor.

‘ŞUBEMİZDE 27 KİŞİ İLE HİZMET VERİYORUZ’

Güler yüzü, hoş sohbeti, konukseverliğiyle bizleri ağırlayan Kurt; pazarlama, operasyon, güvenlik ve ikram olmak üzere toplamda 27 kişi ile hizmet verdiklerini anlatıyor.

‘TÜRKİYE’NİN VE DÜNYANIN EN ÖNEMLİ TURİZM MERKEZLERİNDEN’

Antalya’yı doğal ve tarihi zenginliği, turizm ve tarımdaki büyük kapasitesi, yaklaşık 2,8 milyon nüfusu ile yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olarak nitelendiren Kurt, şehrin ekonomisiyle ilgili şunları söylüyor: “Kentimiz yaş sebze üretimi ile seracılıkta ülkemizde ilk sırada. Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde 220 firma faaliyet gösteriyor. İhracata yönelik yatırım ve üretimi teşvik etmek, doğrudan yatırımları ve teknoloji transferini hızlandırmak amacıyla 1985 yılında kurulan Antalya Serbest Ticaret Bölgesi’nde 88 firma var. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antalya Ticaret Borsası, Türkiye’nin en geniş üye kapsamlı oda ve borsalarından. Turizm gelirleri dışında Antalya’nın yıllık 2 milyar doları aşan ihracatı bulunuyor. Bu ihracat ürünlerinin ağırlığını tarım ürünleri oluşturuyor ve ihracat gelirleri her geçen yıl daha da artıyor.”

‘BANKAMIZIN KURUMSAL İMAJI FİRMALAR ÜZERİNDE ÇOK ETKİLİ’

Şubelerinin ağırlıklı olarak turizm, tarım, ticaret, imalat ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarla çalıştıklarını belirten Kurt, bu firmaların neden Bankamızı tercih ettiklerini de şöyle açıklıyor: “Firmaların Bankamızı tercih etmelerindeki temel sebep, kurumsal imajımızın firmalar üzerindeki olumlu etkisi. Her koşulda tüm müşterilerimize kesintisiz hizmet vererek ülke ekonomisine olumlu katkı sağlayan Bankamız, kentimizde sektörünün en güçlü bankalarından. Bizler de Bankamızı en iyi şekilde temsil ederek müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına en kısa zamanda cevap verip üzerimize düşen görevi layıkıyla yapabilmek için çabalıyoruz.”

‘YAPTIĞIMIZ İŞİN TEMELİNİ İYİ İLETİŞİM OLUŞTURUYOR’

Ekip ruhu ve takım çalışması bir araya geldiğinde başarının kaçınılmaz olduğunu anlatan Antalya Şubesi Müdürü Bilal Kurt, iyi iletişim kurabilmenin yaptıkları işin temelini oluşturduğunu aktarıyor. Görev bilinci yüksek ekibi ile birlikte sürdürülebilir, güçlü müşteri ilişkilerine önem verdiklerini ifade eden Kurt, bunları yaparken de iş süreçlerinin Bankamız prosedürlerine uygun ve eksiksiz tamamlanmasına büyük özen gösterdiklerini dile getiriyor.

‘ZORLU KOŞULLAR ALTINDA DAHİ HEDEFLERİMİZDEN VAZGEÇMİYORUZ’

“Bankamızın vizyonuna uygun olarak hedeflere ulaşmak için stratejiler üreten, yeni fikirlere açık, değişime hızlıca uyum sağlayan, takım çalışmasına önem veren, beklentileri aşarak zorlu koşullar altında dahi sonuca ulaşmaya gayret eden bir ekibiz.” diyen Kurt, çalışma yöntemleri ve bıraktıkları izlenimle farkındalık oluşturup müşteri sadakatini sağladıklarını aktarıyor. 

Bilal Kurt sözlerini şöyle noktalıyor: “Temel hedefimiz, bu ekip ruhu ve takım çalışması ile Bankamızın belirlediği stratejiler doğrultusunda pazar payımızı arttırarak ülke ekonomisine katkı sağlamaktır.”

antalya_sube_slider_1
antalya_sube_slider_2
antalya_sube_slider_3
antalya_sube_slider_1
antalya_sube_slider_2
antalya_sube_slider_3
previous arrow
next arrow